comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/04/2017 | Lege si Ordine

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acționat pe raza județului Ialomița, pentru depistarea ilegalităţilor din domeniul comerțului cu produse alimentare, băuturi alcoolice și țigarete, precum și pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

În perioada 04 – 05 aprilie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comercializării de produse alimentare, precum și în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

Astfel, pe timpul desfășurării activităților specifice, au fost verificați 9 agenți economici și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 100.000 de lei, dintre care 7 la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și o sancțiune pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată, în urma neregulilor constatate, poliţiştii au confiscat 1.354 lei, sumă ce reprezintă contravaloarea a 148 litri băuturi alcoolice, 42 kg produse alimentare, precum și 29 kg fructe.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 2.793 lei, reprezentând contravaloarea a 27.93 m³ de material lemnos, esență salcâm, mălin și vișin.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Mai multe articole de la obiectiv.net: