comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acţiuni ale poliţiştilor ialomiţeni 

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/09/2016 | Lege si Ordine

În ultimele 72 de ore, poliţiştii ialomiţeni au desfăşurat o serie de acţiuni pe raza judeţului, pentru prevenirea faptelor antisociale, a celor comerţ ilicit, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum şi pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, dar şi de la investigarea criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, au efectuat multiple activități specifice muncii de poliție.

Pe timpul desfăşurării acţiunilor, poliţiştii au controlat 96 de autovehicule şi au verificat 22 de societăţi comerciale, dar şi 98 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 60.000 de lei.

Din totalul sancţiunilor contravenţionale, 14 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991, 20 de sancţiuni pentru încălcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 10 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării produse alimentare în valoare de aproximativ 400 lei, a căror provenineță nu a putut fi justificată.

comunicat de presă IPJ Ialomița