comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acțiunea „Ziua Porților Deschise” la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia se amână…

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/08/2015 | Locale Ialomita

Cetățenii erau invitați de reprezentanții Spitalului Judeţean de Urgență din Slobozia la dialog, în cadrul acțiunii „Ziua Porților Deschise”, menită să îmbunătățească procesul de comunicare și informare dintre personalul medical și public.

Programul evenimentului a fost publicat doar pe site-ul unei instituții publice, de unde am și preluat informația, presa locală nefiind informată în acest sens. Cu toate acestea, am încercat să promovăm acțiunea, considerând de bun augur și un real interes oportunitatea unor discuții directe între cetățeni și reprezentanții din sistemul sanitar.

Numai că, printr-o adresă transmisă azi, 19 august, de ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, către Direcția de Sănătate Publică Ialomița, se anunță că acțiunea este amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

„Având în vedere apariţia unor disfuncţii la nivel naţional, în ceea ce priveşte corelarea organizării acestui eveniment în cadrul unităţilor sanitare, datorate în principal intervalului scurt de timp alocat, vă comunicăm că „Ziua Porţilor Deschise”, stabilită pentru data de 22 august 2015, se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior. Astfel, vă solicităm să comunicaţi această dispoziţie, în regim de urgență, tuturor unităţilor sanitare din aria dumneavoastră administrativ-teritorială, indiferent de subordonare, precum şi Consiliului judeţean, respectiv Consiliul General al Muncipiului Bucureşti”, se arată în adresa menționată.

 Citește și:  Ce părere aveți despre serviciile oferite în cadrul Spitalului din Slobozia?