15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Acţiune de control a taximetriştilor pe raza municipiului Slobozia https://wp.me/p49Kdo-evq
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Acţiune de control a taximetriştilor pe raza municipiului Slobozia

Marți, 19 noiembrie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au acționat pe raza municipiului pentru verificarea legalității transportului public de persoane în regim de taxi, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul acțiunii s-a urmărit respectarea normelor legale care vizează activitatea de taximetrie și crearea unui climat de ordine şi siguranță rutieră.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 22 de sancţiuni contravenționale în valoare de peste 4.900 de lei, din care 3 la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi.

Printre abaterile constatate de polițiști enumerăm transportul în regim de taxi fără a avea în funcțiune lampa sau aparatul de taxat sau neemiterea bonului fiscal.

Astfel de acţiuni vor fi continuate și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră.

Poliţiştii recomandă firmelor de transport să dea dovadă de responsabilitate în ceea ce priveşte activitatea pe care o prestează, asigurarea condiţiilor tehnice ale vehiculelor utilizate şi selecţionarea unor şoferi cu aptitudini şi abilităţi profesionale.

 Poliţiştii atrag atenţia prestatorilor de servicii în domeniul transportului rutier să respecte cu stricteţe legislaţia în vigoare. Totodată, solicităm cetăţenilor să nu apeleze la variante de transport neautorizate, punându-şi viaţa în pericol.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!