comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acțiune de amploare desfășurată de poliție pe raza municipiilor Slobozia, Fetești și Urziceni

334 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 900.000 de lei au fost aplicate de polițiști ieri, 6 aprilie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiilor Slobozia, Fetești și Urziceni.

 La data de 6 aprilie a.c., între orele 09:00-21:00, peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Inspectoratului General al Poliției Române au verificat modul de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

Pe raza municipiilor Slobozia, Urziceni și Fetești au fost constituite 61 de dispozitive de ordine și siguranță publică, pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, menținerea ordinii și liniștii publice, depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, fluidizarea circulației sau escortarea convoaielor auto.

Au fost controlate în trafic 1250 de autovehicule și legitimate peste 1800 de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 334 de sancțiuni contravenționale,  240 dintre amenzi au fost date pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la pete 900.000 de lei.

De asemenea, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Aceștia au sancționat 10 operatori economici și au confiscat bunuri în valoare de peste 3000 de lei, respectiv alcool sanitar și gel antibacterian, produse comercializate fără respectarea prevederilor legale.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Ialomița, echipajele de polițiști acționând permanent în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: