comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acțiune de amploare a polițiștilor în municipiul Urziceni și comunele învecinate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/11/2019 | Lege si Ordine

 Ieri, 7 noiembrie , poliţişti ialomițeni au efectuat o razie pe raza municipiului Urziceni, comunei Bărbulești și a Secțiilor de Poliție Rurală 4, 5 și 6, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, a activităților comerciale ilicite, precum și a abaterilor la regimul circulației rutiere.

75 de polițişti din cadrul structurilor de ordine publica, poliţie rutieră și investigaţii criminale, au acționat pe linia creșterii gradului de siguranță publică și disciplină în traficul rutier, pe raza municipiului Urziceni și a comunelor învecinate.

În urma activităților, polițiștii au identificat două persoane bănuite de 5 furturi de biciclete de pe raza municipiului Urziceni, în persoana a doi minor de 14 ani, cercetările fiind continuate în vederea probării întregii activități infracționale.

Totodată, în cadrul raziei a fost depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat din comuna Bărbulești, ce transporta pe raza localității de domiciliu produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, produsele depistate fiind confiscate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, un bărbat de 32 de ani din localitatea Coșereni a fost sancționat cu amendă în valoare de 2000 de lei și confiscarea atelajului hipo, după ce a fost depistat de polițiști pe raza localității de domiciliu în timp ce transporta material lemnos fără documente de provenință.

Pe parcursul acțiunii au fost organizate filtre rutiere de control în cadrul cărora polițiștii au verificat peste 560 de autovehicule și au aplicat 258 de sancțiuni contravenționale în valoare de 65.240 de lei.

La activități au participat și jandarmi ialomițeni.