comenzi la domiciliu cliseru.ro

ACCPT Ialomița: Scrisoare deschisă către LAPAR

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/03/2019 | Locale Ialomita

Conflict deschis între Asociaţia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Ialomiţa și LAPAR. Președintele ACCPT Ialomița, Dragoș Costin Telehuz, a transmis astăzi o scrisoare deschisă președintelui LAPAR, Laurențiu Baciu,sperând, astfel, să afle anumite răspunsuri, în urma unor acuzații aduse de LAPAR la adresa Asociației din Ialomița privind neplata cotizației.

„Domnilor membri ai Consiliului Director, domnule preşedinte:

A.C.C.P.T. Ialomiţa, în calitate de membru fondator al LAPAR, vă solicită să transmiteţi denumirea firmei de audit contractată și termenul în care aceasta trebuie să prezinte concluzii concrete.

Fiind acuzaţi pe nedrept de neplata cotizaţiei, în condiţiile în care am achitat în conturile LAPAR suma de 69.491 de lei în ultimii doi ani, cerem să faceţi publică lista completă și actualizată conţinând toate organizaţiile membre, cotizaţia datorată de fiecare și sumele achitate.

Considerăm că suntem îndreptăţiţi să primim de îndată un răspuns clar și concis datorat celor 242 de membri (administratori a 101.375 ha) în numele cărora am contribuit cu suma de 234 000 de lei în ultimii 10 ani la bugetul LAPAR.”, se transmite în scrisoare.

Asociaţia Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Judeţul Ialomiţa, Președinte, Dragoș Costin Telehuz