comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Urziceni și Movilița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/08/2019 | Infotrafic

Accident rutier soldat cu 2 victime pe DN2

Coliziunea s-a produs în data de 04 august, a.c., în jurul orei 11.30, între un autoturism și un tir care se deplasau pe DN2. Pentru salvarea victimelor, 2 adulți, au acționat salvatorii de la Detașamentul Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și o ambulanță SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița și un echipaj medical de pe elicopterul SMURD, venit în sprijin. Nu au fost persoane încarcerate.

Paramedicii și cadrele medicale au acordat primele îngrijiri victimelor, două persoane de sex masculin, una în vărstă de 67 ani, ulterior transportată pe calea aerului , cu ajutorul elicopterului SMURD către Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală și una în vârstă de 34 ani care a refuzat  transportul la spital.

Accident rutier soldat cu 2 victime în localitatea Movilița.

Coliziunea s-a produs în data de 04 august, a.c., în jurul orei 16.30, între un autoturism și o autoutilitară. Pentru salvarea victimelor, un minor și 2 adulți, au acționat salvatorii de la Detașamentul Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, venit în sprijin. Nu au fost persoane încarcerate. Paramedicii și cadrele medicale au acordat primele îngrijiri victimelor, un minor în vârstă de 7 ani, ulterior transportat la spitalul Urziceni de echipajul SAJ, o persoană de sex feminin în vârstă de 50 ani, care a fost preluată ulterior și transportată la spitalul Urziceni de către echipajul SMURD și o persoană de sex masculin în vârstă de 57 ani care a refuzat  transportul la spital.