comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere pe DN2, în afara localității Urziceni și la Răsimnicea

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/11/2020 | Infotrafic

Ieri seară, în jurul orei 18:30, pe raza localității Răsimnicea s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

Accident (5)Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 49 de ani, din județul Iași, conducea un ansamblu auto pe DC15A, în interiorul localității Răsimnicea, ar fi acroșat un pieton ce se deplasa pe marginea părții carosabile, în aceeași direcție de mers.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 83 de ani, din comuna Rădulești, ce a fost transportat la o unitate medicală din București pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Tot ieri seară, în jurul orei 19:45, pe DN2, în afara localității Urziceni s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 54 de ani, din județul Satu Mare conducea o autoutilitară din direcția București către Urziceni, ar fi intrat în impact cu un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe banda de lângă axul drumului, condus de un bărbat de 63 de ani din județul Călărași.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a două pasagere aflate în autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA