comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Urziceni și Jilavele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/08/2021 | Infotrafic

Accident rutier produs pe DN 2, la ieșirea din Municipiul Urziceni

În data 19 august a.c., in jurul orelor 17.30, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare si un echipaj SMURD, la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul intervenției au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița – substația Urziceni.

În evenimentul rutier au fost implicate șase persoane, acestora fiindu-le acordate măsuri de prim ajutor la fața locului. După acordarea primului ajutor medical,  trei persoane conștiente, ce prezentau diferite traumatisme, au fost preluate de către echipajul SMURD și cele două echipaje SAJ, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Trei persoane au refuzat transportul la unitatea spitalicească. Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului. (ISU Ialomița)

Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, pe DN1D, în afara localității Jilavele s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul București conducea un autoturism pe DN 1D, din direcția Jilavele către Urziceni, a intrat în impact frontal cu un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, ce a fost transportat la un spital din București pentru îngrijiri medicale.
Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul Drager din cauza rănilor suferite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)