15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accidente rutiere la Urziceni și Grivița https://wp.me/p49Kdo-f2F
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accidente rutiere la Urziceni și Grivița

 Accident rutier soldat cu două victime pe raza municipiul Urziceni, pe DN2.

 În data de 23 martie, a.c., în jurul orei 06.30, am fost solicitați să intervenim la un  accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, cu implicarea a două autoturisme.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 7 subofițeri și un echipaj SAJ Ialomița-substația Urziceni.

În urma evenimentului au rezultat două victime de sex bărbătesc, cu vârste de 19 ani și respectiv 32 ani, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior aceștia fiind preluați și transportați de către echipaje, la Spitalul Municipal din Urziceni.

UPDATE: Șoferul de 32 de ani a decedat:  Accident mortal pe DN2, în apropiere de Urziceni

 Accident rutier soldat cu o victimă în localitatea Grivița.

  În data de 22 martie, a.c., în jurul orei 18.37, am fost solicitați să intervenim la un  accident rutier produs în localitatea Grivița, cu implicarea a două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-a deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autosanitară SMURD. În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex bărbătesc în vârstă de aproximativ 34 ani, conștientă, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către paramedicii SMURD, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA           

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!