comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Urziceni și Ciocârlia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/07/2019 | Infotrafic

În data de 21 iulie, în jurul orei 09.15, un autoturism care se deplasa pe DN2, direcția de  mers Urziceni-Buzău, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț în afara acesteia.

În urma evenimentului, două persoane au fost rănite, iar în sprijinul acestora s-au deplasat salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate cu 10 subofițeri, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița și un echipaj medical de pe elicopterul SMURD, venit în sprijin. Nu au fost persoane încarcerate.

O persoană de sex masculin a fost monitorizată de echipajul SAJ, ulterior aceasta refuzând transportul la spital, iar o persoană de sex feminin, în vârstă de 33 ani, a fost monitorizată de către paramedicii SMURD Urziceni, fiind predată, în stare stabilă echipajului medical de pe elicopterul SMURD. Ulterior, pacienta a fost  transportată pe calea aerului la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Accident rutier în Urziceni

Evenimentul s-a produs în data de 22 iulie, în jurul orei 08.30, un biciclist fiind acroșat de un autoturism. Din impact a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 65 ani, căruia i-a fost acordat primul ajutor medical de către paramedicii SMURD Urziceni, ulterior acesta fiind predat, în stare stabilă, unui echipaj SAJ Urziceni venit în sprijin.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA