comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Slobozia și Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/07/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

În cursul zilei de ieri, 30 iulie a.c, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente rutiere soldate cu vătămarea corporală a patru persoane.

Primul eveniment rutier s-a produs în apropiere de municipiul Slobozia și s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de ani din municipiul Slobozia conducea un autovehicul din direcția Slobozia către Drajna, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism condus pe același sens de mers, de către un bărbat de 43 de ani din județul Harghita și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din municipiul București, care se deplasa, de asemenea, pe același sens de mers și care, la rândul său, a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula pe aceeași direcție.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 41 de ani și a unei minore în vârstă de 9 ani, ambele pasagere ale autoturismului condus de bărbatul de 43 de ani, din județul Harghita, acestea fiind transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Toți conducătorii auto implicați au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative, ulterior, aceștia fiind conduși la cea mai apropiată unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în apropiere de localitatea Țăndărei și s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Astfel, în timp ce o femeie de 28 de ani, din municipiul Constanța, conducea un autoturism pe Drumul Național 21A, din direcția Brăila către Țăndărei, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri ai autoturismului în cauză,  ambii de 20 de ani din județul Consanța, aceștia fiind transportați la cea mai apropiată unitate spitalicescă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
FOTO: POPESCU ALEXANDRU