comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Iazu și Movilița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/11/2016 | Infotrafic

Miercuri, 23 noiembrie, pe Drumul Naţional 2, în apropiere de localitatea Moviliţa, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 37 ani, din localitatea Drăgoeşti, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui tânăr de 19 ani, pasager al autoturismului condus de acesta, ambii fiind transportaţi la cea mai apropiată unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.


Tot miercuri, 23 noiembrie a.c., un alt accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane s-a produs pe Drumul Naţional 21, în apropierea localităţii Iazu.

În urma cercetărilor efectuate, poliţişii au stabilit că în timp ce un bărbat de 47 de ani, din judeţul Ilfov, conducea un ansamblu auto din direcţia Brăila către Slobozia, a pătruns pe contrasens şi a acroşat două autovehicule care circulau regulamentar, din sens opus, conduse de către un cetăţean bulgar de 45 de ani, respectiv un bărbat de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 63 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative, ulterior, aceştia fiind transportaţi la cea mai apropiată unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiilor.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA | Foto: arhivă