comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Fierbinți și Coșereni. Cinci victime

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
24/07/2019 | Infotrafic

Accident rutier soldat cu 4 victime pe DJ101, în localitatea Fierbinți.

  În data de 23 iulie, a.c.,în jurul orei 09.30, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal de un gard în localitatea Fierbinți. În urma evenimentului, patru persoane au fost rănite, doi minori și doi adulți, iar în sprijinul acestora au intervenit salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, venite în sprijin. Nu au fost persoane încarcerate.

Un minor în vârstă de 16 ani și o persoană de sex masculin în vârstă de 34 ani au fost monitorizate de echipajele SAJ, ulterior acestea fiind transportate la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, iar un minor în vârstă de 8 ani și o persoană de sex feminin, în vârstă de 67 ani, au fost monitorizate de către paramedicii SMURD Urziceni, fiind ulterior  transportate la Spitalul din Urziceni.

Accident rutier soldat cu o victimă pe DN2, în localitatea Coșereni.

Coliziunea s-a produs în data de 23 iulie, a.c., în jurul orei 16.00, între un autotren și un autoturism. La locul intervenției au acționat salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița, venit în sprijin.

Din impact a rezultat o singură victimă, de sex masculin, conducătorul auto al autoturismului, cu vârsta de 51 ani. Acestuia i-a fost acordat primul ajutor medical de paramedicii SMURD Urziceni, fiind ulterior predat echipajului Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița .

Paramedicii au mai monitorizat și o persoană de sex feminin, în vârstă de 79 ani, mama conducătorului auto, care a venit la locul producerii accidentului. Aceasta a suferit un atac de panică, fiind ulterior  transportată la Spitalul din Urziceni.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA