comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere în apropiere de Andrășești și Popasul Chirana

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/04/2016 | Infotrafic

În cursul zilei de ieri, 20 aprilie, pe şoselele ialomiţene s-au produs două accidente rutiere, soldate cu vătămarea corporală a două persoane.

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 10.30, pe Drumul Naţional 2A, în zona popasului Chirana şi s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un tânăr de 28 de ani, din judeţul Brăila, conducea o autoutilitară din direcţia Ţăndărei către Constanţa, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o altă autoutilitară condusă în faţa sa, pe acceaşi direcţie de deplasare, de către un bărbat de 48 de ani, din judeţul Dolj şi a intrat în coliziune cu aceasta din urmă.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 48 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Ţăndărei, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

* * *

În jurul orei 12.40, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2A, în apropiere de localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de către poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din oraşul Căzăneşti, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Slobozia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum(ploaie) şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile.