comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident Țăndărei: O grindă a podului feroviar a căzut peste un autoturism după ce a fost lovită de o macara

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/11/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Aseară, în jurul orei 19.40, s-a produs un accident rutier, după ce o automacara a lovit o grindă metalică a podului de cale ferată de pe varianta ocolitoare a orașului Țăndărei, iar aceasta a căzut pe un autoturism ce se deplasa din sens opus.

accident pod tandareiÎn urma evenimentului, un bărbat în vârstă de 41 de ani a rămas prins între fiarele autoturismului. Un echipaj de descarcerare s-a deplasat la fața locului, iar după câteva minute bărbatul a fost eliberat, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportat la spital.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat de 57 de ani, din judeţul Neamţ, conducea o autospecială din direcţia Ţăndărei către Constanţa, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere şi a acroşat cu braţul macaralei montată pe autovehiculul în cauză, bara de protecţie a podului CFR.

 În urma impactului, bara de protecţie a podului a cedat şi a căzut pe o autoutilitară aflată în trafic, aceasta fiind condusă de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Bucureşti.

 Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, pasager al autoutilitarei, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Conducătorii auto implicaţi au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.