comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident Slobozia: Minoră acroșată pe trecerea de pietoni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/12/2014 | Infotrafic

Poliţia a fost sesizată ieri, 8 decembrie, în jurul orei 07:30, cu privire la faptul că pe raza municipiului Slobozia s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 46 de ani, din comuna Munteni Buzău, conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, ar fi acroşat un pieton angajat în traversarea părţii carosabile pe marcaj pietonal.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, o minoră de 17 ani, din comuna Ciulniţa, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Conducătoarea auto a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru a evita producerea unor accidente nedorite, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în apropierea trecerilor de pietoni şi să oprească atunci când pietonii s-au angajat în traversare.

Totodată, să acorde un plus de atenţie conducerii prin intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, vitezei cu care rulează, pentru a putea în orice moment să oprească în deplină siguranţă, dacă situaţia o impune.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița