comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier Slobozia – bulevardul Unirii

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/10/2013 | Infotrafic

accident slobozia bulevardul unirii (1)Un tânăr din Slobozia, în vârstă de 20 de ani, a rămas fără permisul de conducere după ce a provocat, sâmbătă, 5 octombrie, un accident rutier pe bulevardul Unirii din localitate.

Acesta conducea un autoturism Chevrolet pe bulevardul Unirii, din direcția Casa de Cultură a Sindicatelor spre Gară, iar la intersecția de la „E 14” nu a avut răbdare să aștepte la semafor și a trecut pe culoarea roșie. În acel moment, un autoturism Dacia Logan, condus de un tânăr de 24 de ani, tot din Slobozia, care venea dinspre strada Episcopiei și se încadrase spre stânga, a fost lovit în plin de mașina teribilistului. În urma impactului, șoferul Chevroletului a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe scările Oficiului Poștal, oprindu-se în balustradă. Din fericire, în urma acestui accident nu au existat victime.

Anul trecut, în aceeași zonă, aceeași cauză: nerespectarea culorii semaforului  -> Accident rutier în lanţ: o victimă şi patru autoturisme avariate