comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe raza municipiului Urziceni

Accident rutier pe raza municipiului Urziceni, pe DN2

Astăzi, în jurul orei 08:50, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza municipiului Urziceni, pe DN2, în care a fost implicat un camion care s-a răsturnat în afara părții carosabile. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială pentru de stingere și o autospecială  SMURD. În urma evenimentului a rezultat o victimă, șoferul  camionului, un bărbat cu vârsta de 22 de ani, conștient și neîncarcerat. Acestuia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul SMURD de la locul intervenției, după examinare acesta a refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Accident rutier pe Autostrada A2, km.136.

În data de 16 iunie, a.c., în jurul orei 14:25, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe Autostrada A2, km.136, în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea șoselei. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompierii din cadrul Stației de Pompieri Fetești cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială  SMURD. În urma evenimentului a rezultat o victimă, șoferul  autoturismului, o femeie cu vârsta de 35 de ani, conștientă și neîncarcerată. Acesteia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajele de la locul intervenției, după examinare aceasta a refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Accident rutier în municipiul Slobozia.

În data de 16 iunie, a.c., în jurul orei 18:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs în muncipiul Slobozia, șoseaua Brăilei, în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune, s-au deplasat de urgență două echipaje de pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stins incendii, o autospecială SMURD și un echipaj SAJ Ialomița–Substația Slobozia. În urma evenimentului au rezultat două victime, conștiente, neîncarcerate, șoferii celor două autovehicule, un bărbat și o femeie, care au fost examinați de către echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior, șoferul autoutilitarei a fost preluat și transportat de către echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, iar conducătoarea auto a refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru eliberarea și sablarea carosabilului, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. (Mai multe detalii: Slobozia: Accident rutier pe șoseaua Brăilei)

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

Mai multe articole de la obiectiv.net: