comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe raza municipiului Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/07/2021 | Infotrafic

Astăzi, prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 în jurul orei 15.00, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La locul evenimentului au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița – substația Urziceni. În autoturism se aflau trei persoane conștiente și neîncarcerate, soț, soție și un copil, care au fost monitorizate de echipajele medicale, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare.

În autoutilitară se aflau șase persoane, care au fost monitorizate la locul intervenției de echipajele medicale, ulterior toate au refuzat transportul la spital.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. ISU Ialomița

***

În această după amiază, în jurul orei 15:30, pe DN2 la ieșire din municipiul Urziceni spre București s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară, în urma impactului 2 persoane fiind transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.
Traficul se desfășoară pe o singură bandă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. IPJ Ialomița.