comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN3B

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/08/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Poliţia a fost sesizată ieri, 20 august, cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 3B s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din judeţul Vrancea, conducea un autoturism din direcţia Feteşti către localitatea Vlădeni, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 39 de ani, din judeţul Vrancea, pasager al autoturismului în cauză, care a fost transportat la Spitalul Municipal Feteşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul rutier

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Borăneşti, a fost depistat de către poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Bărcăneşti, deşi consumase anterior băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, acesta a fost condus la cea mai apropiată unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

IPJ Ialomița | foto arhivă