comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2C, între Amara și Grivița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/09/2020 | Infotrafic

În această seară, în jurul orei 18:30, pe DN 2C, între localitățile Amara și Grivița, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 43 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe DN2C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, în momentul în care a încercat să efectueze manevra de depășire a unui biciclist, a virat brusc la stânga, răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a biciclistului, un bărbat de 66 de ani din orașul Amara.
Ambii au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul pentru șofer fiind negativ, iar pentru biciclist având o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Potrivit șoferului, bărbatul mergea pe lângă bicicletă, în momentul în care i-a ieșit brusc în față, încercând să traverseze strada, fără  a se asigura sau a anunța această intenție. „Ce-i poți face unuia care merge pe același sens de mers, nu semnalizează nimic, intru în depășirea lui și brusc intră în fața mea, reușesc să-l evit prin partea dreapta a drumului, prind acostamentul și derapez, mă răstorn cu mașina în șanț și tot șoferul e vinovat”