comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2A, pe raza localității Manasia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/09/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

În urma accidentului o femeie a fost vătămata corporal, iar două autoturisme au părăsit partea carosabilă, ambele intrând în coliziune cu gardurile unor imobile.

Sâmbătă, 5 septembrie, în jurul orei 10.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN2A, pe raza localităţii Manasia, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 60 de ani, din judeţul Prahova, conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Slobozia, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de depăşire, moment în care a acroşat un alt autoturism, care se afla în depăşirea sa, condus de o femeie de 44 de ani, din municipiul Bucureşti.

În urma coliziunii, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, ambele intrând în coliziune cu gardurile unor imobile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 56 de ani, din judeţul Prahova, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 60 de ani, care a fost transportată la Spitalul Municipial Urziceni, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.            

IPJ Ialomița | foto arhivă