Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident rutier pe DN2, la ieșire din Urziceni. Trei auto implicate, persoane încarcerate https://wp.me/p49Kdo-aZS

Accident rutier pe DN2, la ieșire din Urziceni. Trei auto implicate, persoane încarcerate

Două autoturisme și o autoutilitară au intrat în coliziune în cursul dimineții, în jurul orei 06.30,  iar impactul a avut ca efect rănirea conducătorilor turismelor, care au rămas încarcerați în mașinile avariate.

Pentru descarcerarea celor doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 30 de  ani, au acționat echipele Detașamentului Urziceni cu mijloacele din dotare.

Ei au fost scoși conștienți din vehicule, li s-a acordat primul-autor medical și au fost transportați către Spitalul din Urziceni cu ambulanțe SMURD și S.A.J.

Un alt eveniment rutier s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.30, pe raza comunei Coșereni, când o tânără de 17 ani a fost lovită de un autovehicul în timp ce traversa strada.

În ajutorul fetei, însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, au intervenit salvatorii de pe ambulanța SMURD Urziceni, care i-au acordat primul-ajutor medical și au transportat-o la Spitalul din Urziceni, de unde a fost transferată mai apoi către un spital din Capitală.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA