15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident rutier mortal la Grindu. Ialomița: Trei accidente rutiere în acest weekend https://wp.me/p49Kdo-dUs
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident rutier mortal la Grindu. Ialomița: Trei accidente rutiere în acest weekend

În acest sfârșit de săptămână, 24 – 26 mai a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs trei accidente de circulație, soldate cu decesul unei persoame, dar și vătămarea corporală a altor șase.

Accident rutier în apropiere de municipiul Urziceni

Primul dintre acestea s-a produs vineri, 24 mai a.c., în jurul orei 19.00, în apropiere de municipiul Urziceni și s-a soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul evenimentului, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 56 de ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe Drumul Național 2, din direcția București către Urziceni, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în derapaj și a părăsit partea carosabilă.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident mortal în apropiere de localitatea Grindu

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs duminică, 26 mai a.c., pe Drumul Județean 203 D, în apropiere de localitatea Grindu și s-a soldat cu decesul unei persoane, dar și vătămarea corporală a altor patru.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 37 de ani, din județul Călărași, conducea un autoturism din direcția Valea Măcrișului către Grindu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac.

Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 59 de ani, pasager al autoturismului în cauză, precum și vătămarea corporală a conducătorului auto, bărbatul de 37 de ani, dar și a altor trei femei cu vârste cuprinse între 36 și 56 de ani, pasagere ale aceluiași autoturism. Victimele au fost transportate la cea mai apropiată unitate medicală.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident rutier la Slobozia

Ieri, 26 mai a.c., în jurul orei 20.00, pe raza municipiului Slobozia s-a produs un alt accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Vezi foto aici: Accident rutier în Slobozia

Din verificările efectuate, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 39 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul direcției de deplasare și intrat în impact cu gardul unei societăți comerciale.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!