comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/11/2020 | Infotrafic

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit în această seară, în jurul orei 20:00, la un accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane.

La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

În urma evenimentului, doar trei persoane, o femeie și doi bărbați au necesitat îngrijiri medicale la fața locului.

Ulterior un bărbat a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Celelalte două victime, după evaluare au refuzat transportul la spital. Militarii au mai acționat pentru deconectarea bornelor de la bateriile mașinilor avariate. (ISU Ialomița)

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din comuna Sfântul Gheorghe, conducea un autoturism pe DN 2, în interiorul localității Coșereni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat într-o parcare de pe marginea drumului.

Șoferul în vârstă de 22 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)