comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Andrășești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/01/2021 | Infotrafic

Echipaje de la Detașamentul Slobozia- Garda de Intervenție Slobozia, cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere și trei echipaje ale SAJ Ialomița, au intervenit în jurul orei 13:30 pe DN2A, pe raza localității Andrășești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. În urma evenimentului au rezultat cinci victime conștiente și neîncarcerate care au fost asistate de echipajele SMURD și SAJ de la locul intervenției.

Trei victime au refuzat transportul la spital și celelalte două au fost preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Din verificările efectuate a reieșit că în evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme, care au intrat în coliziune pe DN 2, rezultând vătămarea corporală a două persoane ce au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Niciun conducător auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)