comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier între un autocar și un autoturism, pe DJ201

Accident rutier pe DJ201, între localitățile Coșereni și Borănești.

Astăzi, în jurul orei 06:30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs pe DJ201 în care au fost implicate un autocar și un autoturism. La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni.

Din eveniment a rezultat o victimă de sex masculin încarcerată și inconstientă. Șoferul autoturismului cu vârsta de 20 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitànd efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată.

Acesta a fost predat echipajului SAJ și transportat la Spitalul Municipal Urziceni. Celelalte 4 persoane din autocar au fost evaluate de echipajul SMURD, ulterior au refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și la sablarea carosabilului.

 ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe Dj201 din direcția Cosereni către Axintele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu partea stânga spate a unui autobuz, care circula pe aceeași direcție de deplasare.

Urmare a accidentului rutier a rezultatul decesul conducătorului autoturismului.
Șoferul autobuzului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: