livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Accident rutier între un autocar și un autoturism, pe DJ201

Accident rutier pe DJ201, între localitățile Coșereni și Borănești.

Astăzi, în jurul orei 06:30, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs pe DJ201 în care au fost implicate un autocar și un autoturism. La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni.

Din eveniment a rezultat o victimă de sex masculin încarcerată și inconstientă. Șoferul autoturismului cu vârsta de 20 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitànd efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată.

Acesta a fost predat echipajului SAJ și transportat la Spitalul Municipal Urziceni. Celelalte 4 persoane din autocar au fost evaluate de echipajul SMURD, ulterior au refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și la sablarea carosabilului.

 ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe Dj201 din direcția Cosereni către Axintele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu partea stânga spate a unui autobuz, care circula pe aceeași direcție de deplasare.

Urmare a accidentului rutier a rezultatul decesul conducătorului autoturismului.
Șoferul autobuzului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul savarsirii infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA