comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier în Slobozia, strada Brăilei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/02/2013 | Infotrafic

În accident a fost implicat Daniel Malama, în vârstă de 26 de ani, fiul unui om de afaceri din Slobozia și candidat anul trecut la Camera Deputaților din partea Forței Civice. Două autoturisme au fost implicate, miercuri, 13 februarie, în jurul orei 09.20, într-un accident rutier, la intersecţia Străzii Viitor cu Şoseaua Brăilei din municipiul Slobozia.

În timp ce un bărbat, în vârstă de 63 ani, din municipiul Slobozia, se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Independenţei, din localitate, la intersecţia cu şoseaua Brăilei, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus pe drumul prioritar de un tânăr de 26 ani.

Din accident a rezultat rănirea a trei persoane: cei doi conducători auto şi a unui pasager, în vârstă de 40 ani, din autoturismul ce se deplasa regulamentar.

În urma impactului, un bărbat a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului pe care îl conducea. Un echipaj de descarcerare s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a acţionat pentru scoaterea bărbatului din autoturism, acesta fiind preluat în scurt timp de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat la spital.

În accident a fost implicat Daniel Malama, în vârstă de 26 de ani, fiul unui om de afaceri din Slobozia și candidat anul trecut la Camera Deputaților din partea Forței Civice.