comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier în Slobozia – intersecția M. Basarab / Ialomiței / Ardealului – trei mașini avariate, două victime

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/08/2012 | Infotrafic

Două accidente rutiere, șase mașini implicate, cinci persoane rănite

Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident rutier produs duminică, 12 august, în jurul orei 18.40, pe DN 2A, în localitatea Stejaru.

Din primele verificări efectuate, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 34 de ani, din judeţul Prahova, care se afla la volanul unui autoturism şi nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar dinspre Urziceni către Slobozia, angajat în depăşirea unui alt vehicul.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, toate ocupante ale ultimului vehicul, două femei şi un bărbat, în vârstă de 56, 33 şi 60 de ani, toţi din municipiul Slobozia.
Cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Un sfert de oră mai târziu, la intersecţia Bulevardului Matei Basarab cu Strada Ardealului din municipiul Slobozia a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Astfel, în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Municipiul Slobozia conducea un autoturism înmatriculat în Anglia, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe banda de circulaţie nr. 1, moment în care a acroşat o maşină înmatriculată în judeţul Ialomiţa, condusă regulamentar de un bărbat de 32 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altul înmatriculat în Bulgaria, care circula regulamentar pe direcţia Gară – zona centrală, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani, din municipiul Slobozia.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv conducătorul celui de-al doilea autoturism şi o femeie de 33 de ani, pasager în autoturismul înmatriculat în Bulgaria, ambii fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale.
Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️