Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident rutier în apropiere de Giurgeni. Pieton acroșat cu oglinda autoturismului https://wp.me/p49Kdo-6cn

Accident rutier în apropiere de Giurgeni. Pieton acroșat cu oglinda autoturismului

Ieri, 17 februarie a.c., în jurul orei 19:30, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2A s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un bărbat de 43 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Tulcea către Ţăndărei, în afara localităţii Giurgeni a acroşat cu oglinda exterioară un pieton care circula pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, un bărbat de 50 de ani, din comuna Gura Ialomiţei, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negativ pentru primul, respectiv 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de-al doilea, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiilor.