comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier grav pe DN2, în apropiere de Coșereni. Două persoane au decedat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/08/2021 | Infotrafic

Accident rutier produs pe DN2, în afara localității Coșereni. Două persoane au decedat, iar una este rănită. Traficul este blocat.

În urmă cu puțin timp, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un tir. La locul intervenției au venit în sprijin și două echipaje al SAJ Ialomița.

Din evenimentul rutier au rezultat trei victime: șoferul autoturismului și o persoană de sex feminin cu leziuni incompatibile cu viața, declarați decedați de echipajale SAJ de la locul intervenției, un minor conștient i se acorda primul ajutor de un echipaj SAJ. Misiunea este în dinamică.

Minorul în vârstă de 10 ani, după monitorizare a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Spitalul de Urgență „Bagdasar Arseni” din București. Soferul tirului a fost monitorizat și el la locul intervenției, ulterior a refuzat transportul la spital.Pompierii asigură măsuri PSI, precum și sablare carosabil.

ISU Ialomița & IPJ Ialomița