comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier grav la Urziceni. O persoană a decedat, iar alteia i se efectuează manevre de resuscitare

Astăzi, în jurul orei 22:00, ISU Ialomița a fost solicitat sa intervină  la un accident rutier produs pe DN2, ieșire Urziceni spre Coșereni, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

UPDATE & FOTO: Accident rutier mortal la Urziceni. Două persoane au decedat, alte două sunt rănite

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

În urma evenimentului au rezultat 4 victime, 2 încarcerate și 2 neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Referitor la cele 2 victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni; iar unei femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ.

Din cele 2 victime încarcerate, una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani); cealalta victimă se află în stop cardiorespirator și i se efectuează manevre de resuscitare de către un echipaj SAJ. Revenim cu date.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. Foto arhivă
Mai multe articole de la obiectiv.net: