comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier cu 4 victime pe DJ 203B

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/05/2016 | Infotrafic

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 11 și 47 de ani, au fost rănite într-un accident rutier, luni, 02 mai, pe drumul județean 203B, între localitățile Gârbovi și Manasia.

În timp ce un bărbat de 35 de ani, din comuna Gârbovi, conducea un autoturism din direcţia Gârbovi către Manasia, a acroşat un alt autoturism oprit regulamentar  pe partea dreaptă a aceluiaşi sens de deplasare, la volanul căruia se afla un bărbat de 51 de ani, din municipiul Bucureşti.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a primului conducător auto, bărbatul de 35 de ani, dar şi a altor trei persoane cu vârstele cuprinse între 11 şi 47 de ani, pasagere ale autoturismului oprit pe partea dreaptă.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul rutier

Un bărbat de 34 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deşi consumase anterior băuturi alcoolice.

În urma testării alcoolscop, rezultatul indicat a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând deplasarea la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

* * *

Un bărbat de 29 de ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe şoselele ialomiţene, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️