15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident pe DN2A, la ieșirea din Slobozia spre Constanța. https://wp.me/p49Kdo-3Ds
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident pe DN2A, la ieșirea din Slobozia spre Constanța.

Un grav accident rutier s-a petrecut luni, în jurul orei 11.45, pe DN2A, la ieșirea din Slobozia, spre Constanța.

În urma accidentului, un tânăr din Țăndărei a fost grav rănit, medicii fiind rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.
Tânărul Ioniță Cămătaru (zis Cămiță) se deplasa la volanul unui autoturism marca Opel Vectra din direcția Țăndărei spre Slobozia. La intrarea în municipiu, în dreptul benzinăriei Rompetrol, din motive deocamdată necunoscute a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un TIR aflat staționat pe partea opusă a șoselei. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost deformată aproape în totalitate.
Se pare că șoferul autoturismului Opel s-ar fi speriat de un buldoexcavator care intenționa să iasă din parcare și a frânat brusc.

Șoferul a fost preluat de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia în stare foarte gravă, fiind în comă profundă. Ulterior, acesta a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spitalul Bagdasar-Arseni din capitală.

 

 

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!