15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident Movilița: trei mașini implicate, doi morți, trei răniți https://wp.me/p49Kdo-4e8
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident Movilița: trei mașini implicate, doi morți, trei răniți

Două persoane au murit, iar trei sunt rănite, în urma unui accident rutier petrecut luni, 27 mai, în jurul orei 17.30, pe DN2, în afara localității Movilița, județul Ialomița.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 65 de ani, din comuna Coşereni, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Urziceni, în afara localităţii Moviliţa, pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact lateral-frontal cu un alt autovehicul condus din sens opus de un tânăr de 29 ani, din judeţul Olt.

În urma coliziunii, autoturismul condus de tânărul de 29 de ani a intrat pe contrasens, fiind lovit frontal de o autoutilitară ce se deplasa din direcţia Bucureşti către Urziceni, la volanul căreia se afla un bărbat de 31 ani, din judeţul Ilfov.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul a două persoane, un bărbat de 29 ani şi o femeie de 30 ani, precum şi rănirea unei tinere de 25 de ani, toţi ocupanţi ai autoturismului ce se deplasa în direcţia Urziceni – Bucureşti.

Vătămări corporale au suferit şi conducătorul autoutilitarei şi pasagerul acestuia, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se da soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!