comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident Movilița: trei mașini implicate, doi morți, trei răniți

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/05/2013 | Infotrafic

Două persoane au murit, iar trei sunt rănite, în urma unui accident rutier petrecut luni, 27 mai, în jurul orei 17.30, pe DN2, în afara localității Movilița, județul Ialomița.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 65 de ani, din comuna Coşereni, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Urziceni, în afara localităţii Moviliţa, pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact lateral-frontal cu un alt autovehicul condus din sens opus de un tânăr de 29 ani, din judeţul Olt.

În urma coliziunii, autoturismul condus de tânărul de 29 de ani a intrat pe contrasens, fiind lovit frontal de o autoutilitară ce se deplasa din direcţia Bucureşti către Urziceni, la volanul căreia se afla un bărbat de 31 ani, din judeţul Ilfov.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul a două persoane, un bărbat de 29 ani şi o femeie de 30 ani, precum şi rănirea unei tinere de 25 de ani, toţi ocupanţi ai autoturismului ce se deplasa în direcţia Urziceni – Bucureşti.

Vătămări corporale au suferit şi conducătorul autoutilitarei şi pasagerul acestuia, un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se da soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.