comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN21 Slobozia – Drajna

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
01/05/2016 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Accident mortal pe DN21 Slobozia – Drajna. O persoană decedată, 5 victime, două auto implicate.

Duminică, 01 mai, în jurul orei 11:00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 21, în apropiere de municipiul Slobozia, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor cinci.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 67 de ani, din judeţul Buzău, conducea un autoturism din direcţia Slobozia către Drajna, la momentul pătrunderii într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un tânăr de 24 de ani, din judeţul Călăraşi.

Din accident a rezultat decesul unei femei de 74 de ani, pasageră a primului autoturism şi vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, dar şi a altor patru persoane, cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani, pasagere ale autoturismului condus de acesta din urmă.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, în vederea efectuării necropsiei, respectiv acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.