comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN21 Slobozia-Drajna

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/08/2013 | Infotrafic

În cursul nopţii de 5/6 august, pe Drumul Naţional 21, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor două.

Din primele verificări a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Ograda, conducea un autoturism din direcţia Drajna către Slobozia, s-a angajat într-o depăşire pe un sector de drum în zona de acţiune a indicatorului ,,depăşirea interzisă”, iar pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula din sens opus, a virat brusc dreapta, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a două pasagere de 12, respectiv 38 de ani, ambele din comuna Ograda.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi o autospecială de intervenţie, care au acţionat pentru scoaterea bărbatului dintre fiarele autoturismului şi pentru îndepărtarea substanţelor combustibile în vederea evitării izbucnirii unui incendiu.

Victimele au fost transportate pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️