15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident mortal pe D.N. 2A, la Alexeni https://wp.me/p49Kdo-44u
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident mortal pe D.N. 2A, la Alexeni

         În după-amiaza zilei de ieri, 12 martie a.c., în jurul orei 18.30, pe D.N.2A, în comuna Alexeni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 32 ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe direcţia Urziceni – Slobozia a fost surprins în deplasarea sa de un pieton care s-a angajat în traversare părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 80 ani, din comuna Alexeni. Victima a fost transportată şi depusă la morga Spitalului Municipal Urziceni în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!