comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal la Vlădeni

Accident rutier cu două victime în localitatea Vlădeni. Accidentul rutier s-a produs în data de 28 ianuarie, în jurul orei 02:30.

ISU Ialomița: În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane. Pentru salvarea victimelor, 2 adulți, au acționat salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia- Garda Țăndărei cu o autospecială de stins incendii, o ambulață SMURD, încadrate cu 7 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița.

Paramedicii și cadrele medicale au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, una de sex masculin cu vârsta de 21 ani, găsită în stare de inconștiență, care ulterior a fost declarată decedată de echipajul SAJ după efectuarea manevrelor de resuscitate și o persoană de sex feminin cu vârsta  de 18 ani, care ulterior a refuzat transportul la spital. Celelalte trei persoane, o femeie cu vârsta de 19 ani și doi bărbați cu vârstele de 28 ani, respectiv 31 ani,  au refuzat examinarea. Pompierii militari au acționat pentru deconectarea bateriei autoturismului și au asigurat măsuri p.s.i.

IPJ Ialomița: Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat din municipiul Călărași a condus un autoturism pe un drum comunal din direcția Vlădeni către Movila, ar fi pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul unui tânăr de 20 de ani din județul Călărași, pasager al autoturismului, și rănirea unei tinere de 18 ani din municipiul Fetești, pasager al aceluiași autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa.

În continuare se desfășoară activități de cercetare pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul

Accident rutier cu o victimă în localitatea Andrășești.

Accidentul s-a produs în data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 21.35 în localitatea Andrășești, când un autoturism a derapat de pe partea carosabilă și a intrat într-un copac.

Pentru salvarea victimei, au acționat salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia cu o descarcerare și o ambulanță SMURD, încadrate cu 6 pompieri.

Paramedicii au acordat primele îngrijiri medicale victimei, șoferul autoturismului în vârstă de aproximativ 35 ani, ulterior fiind transportat și predat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

         

Mai multe articole de la obiectiv.net: