comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal la Misleanu. Alte accidente rutiere la Fetești, Coșereni și Grindu

Accident rutier mortal la Misleanu

Azi, 4 iulie, În jurul orei 10:00, pe DN2A în localitatea Misleanu (Perieți), s-a produs un accident rutier, soldat cu 2 victime. Din primele verificări se pare că șoferul unui autoturism, în timp ce efectua o depășire a unui autovehicul, a intrat în impact frontal cu un autocamion care se deplasa regulamentar din sens opus.
Conducătorul autoturismului a decedat pe loc, iar o femeie aflată în aceeași mașina a fost rănită și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.
Se desfășoară cercetarea la fața locului, se circulă alternativ pe o singura bandă. (IPJ Ialomița)

La locul accidentului, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița – substația Slobozia. Din eveniment au rezultat 2 victime un bărbat și o femeie, din care una încarcerată. Șoferul autoturismului, cu vârsta de 53 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată grav. Din nefericire șoferul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției. Cealaltă victimă, pasageră dreapta față, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției, prezenta politraumatisme, ulterior a fost transportată de echipajul SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul intervenției și la sablarea carosabilului. (ISU Ialomița)

Accident rutier la Fetești

Azi, 4 iulie, în jurul orei 01:00,  Politia Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe Dj 212 la intrare în municipiul Fetești a avut loc un accident de circulație în urma căruia 3 persoane au fost rănite.
Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe Dj212 din direcția Movila către Fetești, la intrare în municipiul Fetești ar fi pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului șoferul și doi pasageri din autoturism au suferit răni ușoare, fiind transportați la Spitalul din Fetești pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.(IPJ Ialomița)

Accident rutier la Coșereni

Azi, 4 iulie în jurul orei 08:30, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe DN2 E85 în afara localității Coșereni din direcția București către Urziceni, ar fi pierdut controlul autoturismului ieșind în afara părții carosabile unde s-a răsturnat.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două femei, pasagere ale autoturismului.
Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.
Se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

La locul accidentului, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și un echipaj SAJ Ialomița- substația Urziceni. Din eveniment au rezultat 4 victime conștiente, neîncarcerate, două femei cu vârste de 37 și 38 ani și doi bărbați cu vârstele de aproximativ 28 ani, cărora le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenției. Ulterior victimele femei au fost transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul intervenției. (ISU Ialomița)

Accident rutier la Grindu

La data de 3 iulie a.c, în jurul orei 17:00 pe raza localității Grindu s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.
În timp ce o femeie de 33 de ani conducea un autoturism pe raza localității Grindu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui anasamblu auto condus de un bărbat de 48 de ani, intrând în impact cu acesta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportata la Spitalul din Urziceni.
În urma verificărilor efectuate de de polițiști a rezultat că șoferul ansamblului auto nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative în ambele cazuri.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpa și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu detine permis de conducere. (IPJ Ialomița)

Vezi și:

Accident rutier la Bărbulești

Mai multe articole de la obiectiv.net: