comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal între Slobozia și Amara

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/02/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 14/15 februarie, în jurul orei 00.20,poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2C s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor două.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din oraşul Amara, conducea un autoturism din direcţia Slobozia către Amara, se pare că s-a angajat în efectuarea unei manevre de depăşire, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală a doi tineri de 16, respectiv 18 ani, ambii din Amara, pasageri în autoturismul condus de tânăr.

Victimele au fost transportate la unităţi spitaliceşti de pe raza municipiului Bucureşti. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița