comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal în apropiere de Manasia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/08/2014 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier petrecut pe DJ 203B, în afara localității Manasia, sâmbătă, 2 august.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie de 47 de ani, din municipiul Bucureşti, conducea un autoturism din direcţia Manasia către Gârbovi, a depăşit un autovehicul oprit regulamentar, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma producerii accidentului, a rezultat decesul pasagerilor, o femeie şi un bărbat de 84, respectiv 86 de ani, ambii din municipiul Bucureşti.

Un alt eveniment rutier s-a produs vineri, 01 august, în jurul orei 13.00, pe Drumul Judeţean 212.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din comuna Gura Ialomiţei, conducea un autoturism din direcţia Feteşti către Ţăndărei, în apropierea comunei Movila, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Ţăndărei pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit în ambele cauze dosare penale.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița