comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal în apropiere de Manasia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/12/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Vineri, 18 decembrie, în jurul orei 01:30 a.m., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 203E s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un tânăr de 30 de ani, din comuna Cocora, conducea un autoturism din direcţia Căzăneşti către Cocora, se pare că pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Tânărul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.


Accident mortal Manasia:

Două ore mai târziu, pe Drumul Naţional 2A, s-a produs un alt eveniment rutier soldat cu decesul unui pieton.

În timp ce un bărbat de 46 de ani, din judeţul Prahova, conducea o autospecializată cisternă din direcţia Slobozia către Urziceni, în afara localităţii Manasia a fost surprins de apariţia pe partea carosabilă a unui pieton, pe care l-a acroşat. Ca urmare a efectuării unei manevre de evitare a impactului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 60 – 65 de ani, păr grizonat, cu calviţie, îmbrăcat în geacă din material textil, de culoare închisă, pantaloni negri, pantofi maron.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea identităţii persoanei decedate în evenimentul rutier.

Infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii rutieri au depistat pe şoselele ialomiţene, în cursul zilei de ieri, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

  • Doi dintre aceştia, de 18 şi 39 de ani, din comuna Gura Ialomiţei, respectiv Manasia, au fost depistaţi în timp ce conduceau autoturisme, deşi anterior consumaseră băuturi alcoolice. Cei în cauză au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind 0,53, respectiv 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior conduşi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiilor.
  • Un bărbat de 35 de ani, din judeţul Prahova a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
  • Poliţiştii au depistat un tânăr de 22 de ani, din judeţul Giurgiu, care conducea un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
  • Un bărbat de 44 de ani, din judeţul Constanţa, care se afla la volanul unui autoturism a fost oprit pentru control de către poliţişti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul figura cu permisul de conducere reţinut.

Poliţiştii au întocmit în toate cazurile dosare penale.