comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal în apropiere de Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/09/2014 | Infotrafic

Ieri, 03 septembrie, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2 s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi  vătămarea corporală a altor două persoane.

În timp ce un bărbat de 44 de ani, din municipiul Brăila, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Urziceni, în afara localităţii Coşereni, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în derapaj necontrolat, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă răsturnându-se.

Din accident a rezultat decesul unei femei în vârstă de 39 de ani, vătămarea corporală a conducătorului autovehiculului şi a unei tinere de 20 de ani, toţi din municipiul Brăila, care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Urziceni.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.  Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal.

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

Ieri, 03 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică au acţionat pe arterele rutiere judeţene, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor pe linie de circulaţie rutieră.

Cu această ocazie, au fost constatate 96 de contravenţii, pentru care  poliţiştii au aplicat sancţiuni în valoare de aproximativ 19.000 lei. Totodată au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița | Foto: arhiva Obiectiv Ialomița