comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal în apropiere de Amara. Șase persoane vătămate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/11/2018 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Accidentul s-a petrecut azi, în jurul orei 18:15, în apropierea localității Amara, pe DN 2C.

Au fost implicate o caruță și un autoturism. Din primele date, sunt 7 victime, 6 care necesită îngrijiri medicale și 1 care a fost declarată decedată.

La locul incidentului, salvatorii de la Slobozia intervin cu o mașina de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

În atelajul hipo se aflau 3 persoane (1 bărbat de 47 de ani, decedat, 1 femeie de 40 de ani și 1 baiat de 14 ani). În autoturism se aflau 4 persoane (3 băieți de 16, 17 și 20 de ani și o fata de 15 ani). Toți răniții au fost transportați conștienți la spitalul din Slobozia.

ISU Ialomița

UPDATE: Informații IPJ Ialomița: 

Duminică, 04 noiembrie a.c, în apropiere de localitatea Amara s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a altor șase.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism pe Drumul Național 2C, din direcția Grivița către Amara, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui alt autovehicul și a pătrus pe contrasens, intrând în impact cu un atelaj hipo, care se deplasa pe sensul opus de mers.

Din accident a rezultat decesul conducătorului atelajului hipo, un bărbat de 49 de ani, din comuna Perieți, vătămarea corporală a conducătorului auto, tânărul de 20 de ani, precum și a altor trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, pasageri ai autoturismului condus de acesta, dar și vătămarea corporală a două persoane de 14 și 50 de ani, pasageri ai atelajului hipo.

Victimele au fost transportate la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.