comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident la Andrășești. Doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice, trei autovehicule implicate, trei persoane vătămate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/05/2016 | Infotrafic

Accident Andrășești: Trei persoane au fost vătămate corporal în urma unui accident rutier petrecut ieri, 19 mai.

Poliţia a fost sesizată ieri, 19 mai, în jurul orei 13:30, pe DN2A, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

În timp ce un bărbat de 63 de ani, din comuna Perieţi, conducea o autoutilitară pe DJ 306B, la intersecţia cu DN 2A, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe drumul prioritar din direcţia Slobozia către Urziceni, condus de un bărbat de 35 de ani intrând în impact cu acesta.

Autoturismul a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 39 de ani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 35 de ani şi a doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de acesta, doi bărbaţi de 39 şi 51 de ani, din comuna Andrăşeşti, respectiv Bărbuleşti.

Cei trei conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind: zero pentru conducătorul auto de 39 de ani, 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cel de 63 de ani şi 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 35 de ani, fiind ulterior transportaţi la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

Accident la Andrășești, între o ambulanță, un autobuz și o autoutilitară