comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident între un tir, o motocicletă și un moped, chiar la intrarea în Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/08/2012 | Infotrafic

Două persoane au fost rănite, marți seară, în Slobozia, în dreptul stației Petrom. Un moped și o motocicletă au fost avariate, iar conducătorii lor au fost transportați la spital.

Șoferul unui autotir, care intenționa să iasă din stația Petrom, susține că după ce s-a asigurat că nu vine nicio mașină, a vrut să intre pe banda de mers, însă de pe sensul opus a apărut o motocicletă ce ar fi lovit din plin un moped, care se afla la axul drumului, intenționând să intre în cealaltă stație de alimentare aflată la câțiva metri de stația Petrom. Potrivit relatărilor de la fața locului, conducătorul motocicletei s-a aruncat de pe motor înainte de impactul cu tirul, această decizie salvându-i viața, iar conducătorul mopedului a fost aruncat chiar la intrarea în benzinărie. Motocicleta, însă, s-a izbit în plin de cabina tirului, iar scuterul a fost proiectat la zeci de metri.

În urma accidentului, cei doi au fost răniți ușor, fiind transportați la spital. Șoferul autotirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În spirit de solidaritate cu cei doi răniți, la fața locului au venit mai mulți prieteni iubitori de motoare, dar și un părinte al cărui copil a avut un accident în urma căruia s-a accidentat serios.’

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție, remis miercuri, 22 august, evenimentul rutier s-a produs astfel: 

„Ieri, în jurul orei 19.30, în timp ce un tânăr de 30 de ani, din comuna Ciulniţa, conducea un moped pe DN2A, din direcţia Slobozia către Urziceni, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga, moment în care a acroşat o motocicletă, condusă în aceeaşi direcţie de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un autotractor care ieşea regulamentar dintr-o staţie de distribuţie carburanţi.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor mopedului şi motocicletei, ambii fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale, fiind necesară internarea doar în cazul primului.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

accident slobozia 21 august 2012