comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident în lanț pe A2. Zece auto implicate, două persoane decedate. S-a activat PLANUL ROȘU

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/11/2016 | Infotrafic

În această dimineață a fost activat Planul Roșu, după ce 10 mașini s-au ciocnit pe Autostrada A2, la km. 67. Primele evaluări arată că sunt 10 victime, dintre care două ar fi decedate.

Au fost mobilizate forțe din Ialomița, Călărași și București.

La fața locului au fost trimise 4 ambulanțe SMURD, 6 ambulanțe de la Serviciile Judetene, 2 autospeciale pentru victime multiple, 2 mașini de descarcerare și o autospecială de stingere.

Autostrada A2: circulaţie blocată pe sensul către Constanța, la kilometrul 67, din cauza unui accident în lanț.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (08:55), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, din cauza unui accident rutier.

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Totodată, recomandăm celor care încheie coloanele de autovehicule care se formează în zona producerii accidentului să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce vin din spate să încetinească în timp util.

sursa: DSU & Infotrafic, foto arhivă

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️